Testogen 60 Μαλακά Δισκία 1236mg – Συμπλήρωμα διατροφής με Τριβόλι, για αύξηση της αντοχής και τόνωση

Το Testogen:

  • Συμβάλει στην αύξηση της αντοχής και στην τόνωση
  • Συμβάλει στη μείωση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης.
  • Περιέχει ψευδάργυρο που συμβάλλει στη διατήρηση των κανονικών επιπέδων της τεστοστερόνης στο αίμα.

 

 

43.00

Testogen 60 Μαλακά Δισκία 1236mg – Συμπλήρωμα διατροφής με Τριβόλι, για αύξηση της αντοχής και τόνωση

43.00

certification

certification

certification

certification

certification

Η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ) αποτελεί τη βάση της διαδικασίας της αγγειοδιαστολής. Όσο η σωματική δραστηριότητα συνεχίζεται, δυσχεραίνεται η διατήρηση της βέλτιστης παραγωγής αυτής της σημαντικής ένωσης. Επίσης μια άμεση συνέπεια της σωματικής δραστηριότητας και της έντασης της μυϊκής προσπάθειας είναι η ποσότητα των ελευθέρων ριζών που παράγονται και είναι ανάλογη με το οξειδωτικό στρες. Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό και είναι υπεύθυνη για τα ανδρικά φυσικά χαρακτηριστικά. Συμμετέχει στην αύξηση της μάζας και του μυϊκού τόνου και δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και σωματικής αποδοτικότητας.

Το Testogen® είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα με πολυκοσανόλες (90%), ψευδάργυρο, βιταμίνη C, μαγνήσιο, Τριβόλι (Tribulus terrestris) (60%) και φυσικές πολυφαινόλες (95%). Η παρουσία του Τριβολίου (Tribulus terrestris) αναπτύσσει μια δράση τόνωσης και μπορεί να είναι ωφέλιμη σε περιπτώσεις σωματικής και πνευματικής κόπωσης. Ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, ενώ το μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 συντελούν στην καταπολέμηση της εξάντλησης και η κόπωσης. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της τεστοστερόνης στο αίμα. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (Gluten Free) και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

Αναφορές:
W Zenebe, O Pechanova, R. Andriantsitohaina, Red Wine Polyphenols Induce Vasorelaxation by Increased Nitric Oxide Bioactivity, 2003, Physiol. LMBO. 52:425-432
S. Benito and Al, A flavonoid-rich diet increases nitric oxide production in rat aorta, British Journal of Pharmacology, 2000;135:910-916
Folland JP. The influences of nitric oxide one in vivo human skeletal muscle properties. Acta Physiol Scand.2000. 169.p:141)

Βάρος 0.05 kg
Περιεχόμενο

60 Μαλακά Δισκία 1200mg

Ενδείξεις

Τα θρεπτικά συστατικά που εμπεριέχονται στο προϊόν έχουν τονωτική και αντιοξειδωτική δράση. Ιδίως, η παρουσία του ψευδαργύρου συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της τεστοστερόνης στο αίμα.

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστάται η λήψη 2 δισκίων ημερησίως, για χρονικό διάστημα περίπου 2-3 μηνών. Προτείνεται η χρήση του προϊόντος σε κύκλους με διακοπές περίπου 20-30 ημερών μεταξύ του ενός κύκλου και του άλλου.

Σύνθεση

Τριβόλι (Tribulus terrestris) 60% σαπωνίνες, Διογκωτικά μέσα: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Οξείδιο του μαγνησίου, VinitroxTM (πολυφαινόλη από εκχύλισμα σταφυλιού και μήλου) 95%, Γλυκονικός Ψευδάργυρος, Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ, Σταθεροποιητής: αιθυλική κυτταρίνη), Αντισυσωματωτικό: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο, Επικάλυψη: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πολυαιθυλενογλυκόλη, τάλκη, BiocosanolTM (πολυκοσανόλη από μαύρη ζάχαρη) 90%, Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), Χρωστικές: E171, E172.

Διατροφικός Πίνακας

Ανά δόση (2 δισκία) %NRV ανά δισκίο
Tribulus Terrestris(60% σε σαπωνίνες)
VinitroxTM (95% πολυφαινόλη
1000 mg
Από τους σπόρους Vitis Vinifera L. d.
Και Malus domestica d.e.)
70 mg
ΒιοσπονόληTM Έως 90%
Πολυσοανόλες, ζαχαροκάλαμο d.e.)
8 mg
Ψευδάργυρος 8 mg 80%
Μαγνήσιο 262.5 mg 70%
Βιταμίνη C 48 mg 60%
Βιταμίνη Β6 0.84 mg 60%

NRV: Διατροφικών τιμών αναφοράς (ενήλικες), σύμφωνα με EU καν. 1169/2011.

Προφυλάξεις:

Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση και να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλ. 2410-579885

Για πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Δευτέρα-Παρασκευή
9.00-17.00

info@ethicsport.gr