Η EthicSport είναι μια εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας
που έχει ως πρωταρχικό σκοπό της την αυστηρά επιστημονική προσέγγιση των αθλητικών δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των παράνομων πρακτικών που ρυπαίνουν τον κόσμο του αθλητισμού τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Στόχος μας

να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση σας, σε όλες τις φάσεις άθλησης.

Για τα προϊόντα EthicSport χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι καλύτερες πρώτες ύλες και η παραγωγή τους γίνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής. Η σύνθεση κάθε προϊόντος είναι μοναδική και εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων. Η συνεχής έρευνά μας προσανατολίζεται σε νέα προϊόντα τα οποία θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των αθλητών. Η δημιουργία κάθε νέου προϊόντος έχει αφετηρία την προσεκτική εξέταση της ανάλογης επιστημονικής βιβλιογραφίας προκειμένου η συγκεκριμένη λειτουργία του να σέβεται πλήρως το ανθρώπινο σώμα.

Οι Αξίες μας

δομούν την ισχυρή φιλοσοφία μας.

✓ Αφοσίωση: Πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
✓ Πάθος: Η καρδιά είναι η κινητήριος δύναμη.
✓ Ακεραιότητα: Υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα με απόλυτο σεβασμό στους κανονισμούς.
✓ Καινοτομία: Επιστημονική έρευνα προσανατολισμένη στους αθλητές.
✓ Συνεργασία: Πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με κοινό στόχο.

Προσφέρουμε

αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, υψηλή αφομοιωσιμότητα.

Κάθε προϊόν της EthicSport ελέγχεται προληπτικά από ανεξάρτητα εργαστήρια Δημόσια Υγείας και υποβάλλεται σε μικροβιολογικές και αντί-ντόπινγκ εξετάσεις οι οποίες αποδεικνύουν ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις υγειονομικές απαιτήσεις και τους κανονισμούς της WADA. Πολλά προϊόντα της EthicSport είναι πιστοποιημένα χωρίς γλουτένη και η σφραγίδα στη συσκευασία τους εγγυάται την απουσία της.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι υποκατάστατα μιας ποικίλης δίαιτας, καθώς πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση και να διαβάζετε τις προειδοποιήσεις.