Στην EthicSport λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, για να διασφαλίζουμε κάθε συναλλαγή σας. Οι πληροφορίες που σχετίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η προσωπική ασφάλεια ξεκινά από τον κωδικό πρόσβασης (password) που επιλέγετε όταν δημιουργείτε το λογαριασμό σας στο ethicsport.gr. Για να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο, θα πρέπει πρώτα να εισάγετε επιτυχώς το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας γίνονται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, καθώς διεκπεραιώνονται μέσω της επίσημης πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Το πρωτόκολλο SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε παγκόσμια κλίμακα.