Caffeina Suprema 30 Δισκία 1144mg – Αντοχή, πνευματική διαύγεια και συγκέντρωση

H Caffeine Suprema είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μια καινοτόμο φόρμουλα που συνδυάζει την καφεΐνη σε ελεύθερη μορφή και την καφεΐνη σε μικροκάψουλα (NEWCAFFTM) για την καλύτερη κατανομή της δράσης της.

Το NewCaff™ είναι μια νέα πηγή καφεΐνης σε μικροκάψουλες που διαθέτει ένα σύστημα σταδιακής απελευθέρωσης παρατείνοντας τη διεγερτική δράση της καφεΐνης.

-200 mg καφεΐνης/δόση, σταδιακής αποδέσμευσης.

Με NewCaffTM, καφεΐνη σε μικροκάψουλες

-Με EnXtra®, εκχύλισμα Alpinia Galanga, για συνεργική δράση με την καφεΐνη.

-Με ταυρίνη, χρήσιμη σε έντονες δραστηριότητες όπου υπάρχει κούραση και έντονη χρήση λιπών.

-Με Θειαμίνη, Ριβοφλαβίνη και Νιασίνη, για φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό.

-Με βιταμίνη C για τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

 

24.50

Caffeina Suprema 30 Δισκία 1144mg – Αντοχή, πνευματική διαύγεια και συγκέντρωση

24.50

Κωδικός προϊόντος: 15-161 Κατηγορίες: ,

certification

certification

certification

certification

H Caffeine Suprema είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μια καινοτόμο φόρμουλα που συνδυάζει την καφεΐνη σε ελεύθερη μορφή και την καφεΐνη σε μικροκάψουλα (NEWCAFFTM) για την καλύτερη κατανομή της δράσης της. Η καφεΐνη (200 mg/δόση την ημέρα) βοηθά στην αύξηση της πνευματικής διαύγειας και στη βελτίωση της συγκέντρωσης. Η φόρμουλα περιέχει επίσης ταυρίνη, βιταμίνες και εκχύλισμα Galanga. Το EnXtra® (συμπυκνωμένο εκχύλισμα Alpinia Galanga) δημιουργεί μια εξαιρετικά συνεργιστική δράση με την καφεΐνη . Μελέτες αποδίδουν σε αυτή τη συσχέτιση μια ευεργετική δράση στη συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια, με σταθερή και παρατεταμένη επίδραση. Η ταυρίνη είναι ένα χρήσιμο αμινοξύ κατά τη διάρκεια έντονων δραστηριοτήτων όπου υπάρχει κόπωση και έντονη χρήση λιπών για ενεργειακούς σκοπούς. Η βιταμίνη C και η νιασίνη συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και μαζί με τη θειαμίνη και τη ριβοφλαβίνη, συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας.

– 200 mg καφεΐνης/δόση, σταδιακής αποδέσμευσης

– με NewCaffTM, καφεΐνη σε μικροκάψουλες

– με EnXtra®, εκχύλισμα Alpinia Galanga, για συνεργική δράση με την καφεΐνη

– με ταυρίνη, χρήσιμη σε έντονες δραστηριότητες όπου υπάρχει κούραση και έντονη χρήση λιπών

– με Θειαμίνη, Ριβοφλαβίνη και Νιασίνη, για φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό

– με βιταμίνη C για τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

 

 

Βάρος 0.05 kg

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Η καφεΐνη είναι διεγερτική του κεντρικού νευρικού συστήματος. [NewCaff]

Ο μηχανισμός δράσης του φαίνεται να οφείλεται στον ανταγωνισμό της με την αδενοσίνη, μια χημική ουσία που ρυθμίζει την υπνηλία και την εγρήγορση. Η καφεΐνη δρα ως ανταγωνιστής του υποδοχέα αδενοσίνης Α1, δεσμευόμενη στον ίδιο υποδοχέα με την αδενοσίνη, έναν νευρορυθμιστή που περιορίζει την απελευθέρωση των κύριων διεγερτικών νευροδιαβιβαστών. Οδηγεί σε αύξηση του καρδιακού ρυθμού και διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα , ενισχύοντας έτσι την εγρήγορση . Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η καφεΐνη παίζει επίσης ρόλο στη βελτίωση της σωματικής απόδοσης ευνοώντας την κινητοποίηση των αποθεμάτων λιπιδίων ως πηγές ενέργειας για τους μύες. Η καφεΐνη επιβραδύνει την εξάντληση του γλυκογόνου, κατά την άσκηση (Mundt et al., 2008). Η καφεΐνη απορροφάται γρήγορα από το στομάχι και το έντερο και κυκλοφορεί στην κυκλοφορία του αίματος, φτάνοντας σε όλους τους ιστούς του σώματος. Η έναρξη της διεγερτικής δράσης είναι επομένως γρήγορη, αλλά μόνο παροδική.

NewCaff™

Το NewCaff™ είναι μια νέα πηγή καφεΐνης σε μικροκάψουλες.

Η μικροενθυλάκωση της καφεΐνης πραγματοποιείται σε μια ρευστοποιημένη κλίνη που αποτελείται από λιπίδια υψηλού σημείου τήξης. Τα σωματίδια καφεΐνης επικαλύπτονται με ένα μείγμα στερεών και υγρών λιπιδίων που ψεκάζονται μέσω ενός ακροφυσίου. Κάθε σωματίδιο επικαλύπτεται ομοιόμορφα για να σχηματίσει μια λεία επίστρωση. Αυτή η τεχνική εξασφαλίζει την αργή απελευθέρωση της καφεΐνης και καλύπτει πλήρως την πικρή γεύση.

Η αισθητηριακή αξιολόγηση χρησιμοποιώντας μια δοκιμή τριγώνου έδειξε ότι το NewCaff™ καλύπτει με επιτυχία την πικρή γεύση της καφεΐνης.

Το NewCaff™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων διατροφής και συμπληρωμάτων διατροφής: ενεργειακές σκόνες, μπάρες, τζελ, τσίχλες, είδη ζαχαροπλαστικής κ.λπ.

Πηγές:

  • Lipofoods. Παγκόσμια παρουσίαση NewCaff, 2016.

Ενδείξεις

Ιδανικό προϊόν για την υποστήριξη έντονων και παρατεταμένων δραστηριοτήτων και για την καλύτερη διαχείριση της κόπωσης και της συγκέντρωσης.

Ισχυρισμοί υγείας για την καφεΐνη έχουν επανεξεταστεί και εγκριθεί από την EFSA.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε σχέδιο κανονισμού για την έγκριση τεσσάρων ισχυρισμών υγείας για τους οποίους η EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία τον Μάιο του 2015. Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 88-4 του γαλλικού Συντάγματος σχετικά με σχέδια κανονισμών της ΕΕ, το κείμενο υποβλήθηκε επίσης στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση και Γερουσία.

– Η καφεΐνη συμβάλλει στην αύξηση της εγρήγορσης (EFSA, ID 736, 1011, 1187, 1485, 1491, 2063, 2103) *
– Η καφεΐνη συμβάλλει στην αύξηση της προσοχής (EFSA, ID 736, 1485, 1491 *
Βοήθεια για την αύξηση της αντοχής –23 ) απόδοση (EFSA, ID 737, 1486) **
– Η καφεΐνη συμβάλλει στην αύξηση της ικανότητας αντοχής** (EFSA, ID 1488)

* Ο ισχυρισμός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρόφιμα που στοχεύουν παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των εφήβων. Ο ισχυρισμός εγκρίνεται για δόσεις τουλάχιστον 75 mg καφεΐνης ανά πρόσληψη.

** Ο ισχυρισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τρόφιμα που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες που εκτελούν ασκήσεις αντοχής. Ο ισχυρισμός εγκρίνεται σε δόσεις των 3 mg/kg σωματικού βάρους.

Αυτοί οι τέσσερις ισχυρισμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν ο καταναλωτής προειδοποιηθεί να μην υπερβαίνει τη συνιστώμενη ημερήσια δόση των 400 mg καφεΐνης, ανεξάρτητα από την πηγή της (200 mg για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες).

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί ή λίγο πριν από την έντονη δραστηριότητα.

Σύνθεση

Παράγοντας διόγκωσης: κυτταρίνη, καφεΐνη, galangal (Alpinia galanga (L.) Willd.) ξηρό εκχύλισμα ριζώματος (EnXtra®), L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), ταυρίνη, μικροενθυλακωμένη καφεΐνη (μικροκάψουλες NEWCAFFTM) (καφεΐνη 75%, υαλωτικός παράγοντας: μονο και διγλυκερίδια οξέα), φιλμ (παράγοντες επικάλυψης: πολυβινυλική αλκοόλη, λάκκα, πολυαιθυλενογλυκόλη, τάλκης, βαφή: οξείδια και υδροξείδια σιδήρου), νικοτιναμίδιο (νιασίνη), αντισυσσωματικά μέσα: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου. ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), υδροχλωρική θειαμίνη (βιταμίνη Β1).

Διατροφικός Πίνακας

Ανά δισκίο %NRV*
Καφεΐνη 150 mg
NEWCAFFTM καφεΐνη (μικροκάψουλες NEWCAFFTM) 66,67 mg
εκ των οποίων η καφεΐνη 50 mg
Εκχύλισμα Alpinia Galanga 150 mg
Ταυρίνη 100 mg
Βιταμίνη C 100 mg 125%
Θειαμίνη (vitamina B1 1,1 mg 100%
Ριβοφλαβίνη(Βιταμίνη B2) 1,4 mg 100%
Νιασίνη 32 mg 200%

Προφυλάξεις:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή. Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Περιέχει καφεΐνη (200 mg/ημερήσια δόση). Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή από παιδιά. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως και άλλες άμεσες πηγές θερμότητας. Η ημερομηνία λήξης ισχύει για το προϊόν στο άθικτο δοχείο όταν φυλάσσεται σύμφωνα με τις οδηγίες. Το προϊόν διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Το προϊόν δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη. Συνιστάται να μην υπερβαίνετε την πρόσληψη 400 mg καφεΐνης την ημέρα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλ. 2410-579885

Για πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Δευτέρα-Παρασκευή
9.00-17.00

info@ethicsport.gr