Ο Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί αναμφίβολα το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός σε ετήσια βάση και τη στιγμή που περιμένουν χιλιάδες δρομείς σε όλο τον πλανήτη με ανυπομονησία.

Ο αγώνας των 42.195 μέτρων του Μαραθωνίου της Αθήνας, o μοναδικός πάνω στην αυθεντική διαδρομή από το Μαραθώνα στην Αθήνα, αποτελεί μία από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες διαδρομές Μαραθωνίου παγκοσμίως. Κάθε χρόνο χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς από όλο τον πλανήτη ταξιδεύουν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, τη γιορτή του αθλητισμού.

Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και συστηματικές προσπάθειες, ο ΣΕΓΑΣ έδωσε και δίνει τη δέουσα προσοχή στον εθνικής και διεθνούς σημασίας Αυθεντικό Μαραθώνιο, κάνοντας τη συμμετοχή των δρομέων την καλύτερη εμπειρία της ζωής τους, στην Ελλάδα του πολιτισμού, του αθλητισμού και της φυσικής ομορφιάς της διαδρομής.

Η EthicSport, ως Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, υποστηρίζει από το 2021 έμπρακτα τους δρομείς, προσφέροντας ενεργειακά gel σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας για την άμεση και διαρκή αναπλήρωση ενέργειας. Μέσα από την επιστημονική προσέγγιση της EthicSport, αναπτύσσουμε στρατηγικές συμπληρωμάτων για την προετοιμασία και τη συμμετοχή στον κλασικό Μαραθώνιο, ωθώντας τους αθλητές σε ένα νέο, υγιεινό και καλύτερο τρόπο ζωής.

Μείνετε συντονισμένοι

Στις 13 Νοεμβρίου 2022 πρόκειται να διεξαχθεί ο 39ος Μαραθώνιος Αθηνών, «ο Αυθεντικός». Η EthicSport συνεχίζει να υποστηρίζει τον σπουδαίο αθλητικό θεσμό, ως Επίσημος Υποστηρικτής του Αγώνα.

Εγγραφείτε στο Νewsletter της EthicSport και μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας!