Fluid Motion 30 Δισκία 1470mg – Συμπλήρωμα διατροφής για υγιείς αρθρώσεις

Συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των χόνδρων και για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των συνδετικών ιστών:

  • Με Γλυκοζαμίνη για τη μείωση της φθοράς των χόνδρων
  • Με Βρωμελίνη για μείωση των φλεγμονών και του πόνου
  • Με Θειϊκή χονδροϊτίνη που συμβάλει στη διατήρηση της πυκνότητας του χόνδρου
  • Με χαλκό & ψευδάργυρο για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των συνδετικών ιστών.

26.15

Fluid Motion 30 Δισκία 1470mg – Συμπλήρωμα διατροφής για υγιείς αρθρώσεις

26.15

Κωδικός προϊόντος: 15-79 Κατηγορίες: , ,

certification

certification

certification

certification

certification

Η φθορά των χόνδρων είναι ένα πρόβλημα που πλήττει όχι μόνο τους αθλητές αλλά και τους κοινούς ανθρώπους. Αυτή η αλλοίωση συχνά οδηγεί σε μία συρρίκνωση του ενδοαρθρικού χώρου, με αποτέλεσμα την πρόκληση μυαλγιών στις αρθρώσεις. Η αιτία αυτού του προβλήματος βρίσκεται στους επαναλαμβανόμενους μικροτραυματισμούς κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, που μερικές φορές επιδεινώνονται από δυσμενή ανατομική κατάσταση και μια ενδεχόμενη μη ομαλή βιομηχανική της κίνησης. Συνήθως, παρουσιάζεται ένας πόνος γύρω από την επιγονατίδα, κατά την ξεκούραση, κατά την προσπάθεια (για παράδειγμα, με τη σύσπαση του τετρακέφαλου, ανεβαίνοντας ή κατεβαίνοντας τις σκάλες κτλ.) και υπό πίεση.

Η ανάκτηση της ομαλότητας στη λειτουργία των αρθρώσεων μπορεί να διευκολυνθεί και με τη χρήση ουσιών (Π.χ. γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, γλυκοζαμινογλυκάνες, υαλουρονικό οξύ) που συμβάλλουν στην «ανοικοδόμηση» του χόνδρου και μπορούν να βοηθήσουν στη συγκράτηση ή τη μείωση των επώδυνων συμπτωμάτων που σχετίζονται με την αλλοίωσή του.

Το FLUID MOTION® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με Γλυκοζαμίνη, Βρωμελίνη, Βιταμίνη C και Θειϊκή χονδροϊτίνη με Χαλκό και Ψευδάργυρο. Η Bιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία των χόνδρων και των συνδετικών ιστών. Η Bρωμελίνη είναι ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που συνεργεί με τη γλυκοζαμίνη και τη θειϊκή χονδροϊτίνη. Το FLUID MOTION® εμπεριέχει, επίσης, ψευδάργυρο και χαλκό, συστατικά των συνενζύμων, που συμβάλλουν ενεργά στο φυσιολογικό μεταβολισμό των χόνδρων.

Ιδιαίτερα ο χαλκός βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των συνδετικών ιστών. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (GlutenFree) και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη. Κάθε παρτίδα FLUID MOTION® είναι πιστοποιημένη για έλεγχο ντόπινγκ (Doping Free Tested) και αυτό καθιστά το προϊόν ιδανικό για τους αθλητές ή όσους αθλούνται γενικότερα.

Βάρος 0.05 kg
50 Δισκία 1050mg

30 Δισκία 1400mg

Ενδείξεις

Ιδανικό για την ομαλή λειτουργία των χόνδρων και για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των συνδετικών ιστών, χάρη στην παρουσία της Βιταμίνης C και του χαλκού.

Οδηγίες Χρήσης

Συνίσταται η κατανάλωση 1 δισκίου ημερησίως.

Σύνθεση

Θειϊκή γλυκοζαμίνη (από οστρακοειδή), διογκωτικό μέσο: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Θειϊκή Χονδροϊτίνη, ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C, αιθυλική κυτταρίνη), γλυκονικός ψευδάργυρος, αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο, βρωμελίνη 2400 Gdu, επικάλυψη: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, τάλκη, πολυαιθυλενογλυκόλη, γλυκονικός χαλκός, χρωστική: διοξείδιο του τιτανίου.

Διατροφικός Πίνακας

 

 

 

 

 

Μέση περιεκτικότητα
Ανά δισκίο %NRV Ανά δισκίο
L-γλυκοζαμίνη 500 mg
Θειική χονδροϊτίνη 160 mg
Υαλουρονικό οξύ 40mg
Βρωμελίνη 30mg
εκ των οποίων η ενζυματική δραστηριότητα 75 GDU
Σύμπλεγμα κουρκουμινοειδών από ρίζωμα Turmeric 25 mg
Εκ των οποίων συνολικών κουρκουμινοειδών 23.75 mg
Βιταμίνη C 50 mg 63%
Χαλκός 0.6 mg 60%
Ψευδάργυρος 7.5 mg 75%

 

NRV: Διατροφικών τιμών αναφοράς (ενήλικες), σύμφωνα με EU καν. 1169/2011.

Προφυλάξεις:

Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση και να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, κάτω των 3 ετών. Το προϊόν περιέχει συστατικά οστρακοειδών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το προϊόν δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Το προϊόν διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλ. 2410-579885

Για πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Δευτέρα-Παρασκευή
9.00-17.00

info@ethicsport.gr