Prosintech 300 Δισκία 1450mg – Φόρμουλα με βασικά αμινοξέα ΕΑΑ

Συμπλήρωμα διατροφής με βασικά αμινοξέα (EAA), βιταμίνες και ψευδάργυρο.

  • 9 βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας, που συμβάλουν στην πρωτεϊνική σύνθεση και στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βιταμίνη B6, η οποία συμβάλλει στον σωστό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου
  • Ο ψευδάργυρος βοηθά στη φυσιολογική πρωτεϊνική σύνθεση

92.80

Prosintech 300 Δισκία 1450mg – Φόρμουλα με βασικά αμινοξέα ΕΑΑ

92.80

Κωδικός προϊόντος: 15-182 Κατηγορίες: ,

certification

certification

certification

certification

Για την αρμονική ανάπτυξη του μυϊκού ιστού είναι απαραίτητη η ισορροπημένη παρουσία όλων των βασικών αμινοξέων. Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανοικοδόμηση των ιστών και, αφού ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα παράγει αυτόνομα. Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) μπορούν να προσλαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής. Εάν η διατροφή δεν είναι πολύ ισορροπημένη, όσον αφορά τις πρωτεΐνες, ίσως να ευθύνεται η ανεπάρκεια ή η ανισορροπία αυτών των θρεπτικών συστατικών, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνονται ο μυϊκός αναβολισμός και η θρέψη των νευρικών απολήξεων κάτω από το δέρμα. Ένας αθλητής υπόκειται σε υψηλότερο καταβολισμό πρωτεΐνης σε σχέση με ένα άτομο με καθιστική ζωή, και ίσως να του είναι περισσότερο απαραίτητη η ενσωμάτωση αυτών των θρεπτικών συστατικών, κυρίως αν η διατροφή δεν περιέχει επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας. Μια συνηθισμένη ένδειξη είναι η δυσκολία στην αρμονική και ομαλή ανάπτυξη του μυϊκού ιστού και προσαρτημάτων του δέρματος, όπως τα νύχια και τα μαλλιά. Τα ΕΑΑ (βασικά αμινοξέα) είναι απαραίτητα ακόμη και όταν ακολουθείται μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες, με στόχο τον έλεγχο του βάρους, ώστε να ενισχύσουν το σύνολο των μυών του σώματος και να αποφευχθεί η απώλεια της άλιπης μάζας.
Το PROSINTECH® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βασικών αμινοξέων (ΕΑΑ) με βιταμίνες και ψευδάργυρο. Οι βιταμίνες που εμπεριέχονται συντελούν σε πολλές λειτουργίες: η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, ενώ ο ψευδάργυρος βοηθά στη φυσιολογική πρωτεϊνική σύνθεση, συντελεί στη διατήρηση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς επίσης και στον ομαλό μεταβολισμό των υδατανθράκων.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (GlutenFree) και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

Ενδείξεις

Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανοικοδόμηση των ιστών και, αφού ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα παράγει αυτόνομα. Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) μπορούν να προσλαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής.

Συμβάλλουν στην ικανοποίηση των αναγκών σε πρωτεΐνη και είναι επίσης χρήσιμα για τη διατροφή του αθλητή.

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστάται η πρόσληψη 2-3 δισκίων ημερησίως, ανάλογα με τις ανάγκες των βασικών αμινοξέων. Μέγιστη δόση: 5 δισκία ημερησίως.

Σύνθεση

L-λευκίνη; Παράγοντες διόγκωσης: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, όξινο φωσφορικό ασβέστιο. Υδροχλωρική L-λυσίνη; L-μεθειονίνη; L-ισολευκίνη; L-βαλίνη; L-φαινυλαλανίνη; L-θρεονίνη; L-τρυπτοφάνη; L-ιστιδίνη; Σταθεροποιητές: μονο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυαιθυλενογλυκόλη, γλυκερίνη. L-τυροσίνη; Παράγοντες επικάλυψης: υδροξυπροπυλομυλοκυτταρίνη, τάλκης; L-κυστίνη; L-γλουταμινικό οξύ; Αντισυσσωματικά μέσα: διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων. Οξείδιο του ψευδαργύρου; Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη); Θειαμίνη (υδροχλωρική θειαμίνη).

Διατροφικός Πίνακας

 

Ανά 5 δισκία % NRV ή PRI ανά 5 δισκία
L-λευκίνη 1290 mg 97,0% PRI
L-ισολευκίνη 645  mg 75,3% PRI
L-βαλίνη 645  mg 75,3% PRI
L-λυσίνη 783 mg 70,0% PRI
L-θρεονίνη 450 mg 71,5% PRI
L-Τρυπτοφάνη 240 mg 69,0% PRI
L-φαινυλαλανίνη 500 mg 37,7% PRI
L-μεθειονίνη 750 mg 63,0 % PRI
L-ιστιδίνη 225 mg 20,2% PRI
L-τυροσίνη 150 mg 11,3% PRI
L-Κυστίνη 105 mg
Γλουταμινικό οξύ 75 mg
Βιταμίνη Β6 1,4 mg 100% NRV
Βιταμίνη Β1 1,1 mg 100%NRV
Ψευδάργυρος 11,2 mg 100% NRV

NRV: Διατροφικών τιμών αναφοράς (ενήλικες), σύμφωνα με EU καν. 1169/2011.

Προφυλάξεις:

Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή από παιδιά ή για παρατεταμένο χρονικό διάστημα χωρίς ιατρική συμβουλή. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλ. 2410-579885

Για πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Δευτέρα-Παρασκευή
9.00-17.00

info@ethicsport.gr