Prosintech 120 Δισκία 1450mg – Φόρμουλα με βασικά αμινοξέα ΕΑΑ

Συμπλήρωμα διατροφής με βασικά αμινοξέα (EAA), βιταμίνες και ψευδάργυρο.

  • 9 βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας, που συμβάλουν στην πρωτεϊνική σύνθεση και στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βιταμίνη B6, η οποία συμβάλλει στον σωστό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου
  • Ο ψευδάργυρος βοηθά στη φυσιολογική πρωτεϊνική σύνθεση

40.85

Prosintech 120 Δισκία 1450mg – Φόρμουλα με βασικά αμινοξέα ΕΑΑ

40.85

Κωδικός προϊόντος: 15-32 Κατηγορίες: ,

certification

certification

Για την αρμονική ανάπτυξη του μυϊκού ιστού είναι απαραίτητη η ισορροπημένη παρουσία όλων των βασικών αμινοξέων. Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανοικοδόμηση των ιστών και, αφού ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα παράγει αυτόνομα. Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) μπορούν να προσλαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής. Εάν η διατροφή δεν είναι πολύ ισορροπημένη, όσον αφορά τις πρωτεΐνες, ίσως να ευθύνεται η ανεπάρκεια ή η ανισορροπία αυτών των θρεπτικών συστατικών, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνονται ο μυϊκός αναβολισμός και η θρέψη των νευρικών απολήξεων κάτω από το δέρμα. Ένας αθλητής υπόκειται σε υψηλότερο καταβολισμό πρωτεΐνης σε σχέση με ένα άτομο με καθιστική ζωή, και ίσως να του είναι περισσότερο απαραίτητη η ενσωμάτωση αυτών των θρεπτικών συστατικών, κυρίως αν η διατροφή δεν περιέχει επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας. Μια συνηθισμένη ένδειξη είναι η δυσκολία στην αρμονική και ομαλή ανάπτυξη του μυϊκού ιστού και προσαρτημάτων του δέρματος, όπως τα νύχια και τα μαλλιά. Τα ΕΑΑ (βασικά αμινοξέα) είναι απαραίτητα ακόμη και όταν ακολουθείται μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες, με στόχο τον έλεγχο του βάρους, ώστε να ενισχύσουν το σύνολο των μυών του σώματος και να αποφευχθεί η απώλεια της άλιπης μάζας.
Το PROSINTECH® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βασικών αμινοξέων (ΕΑΑ) με βιταμίνες και ψευδάργυρο. Οι βιταμίνες που εμπεριέχονται συντελούν σε πολλές λειτουργίες: η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, ενώ ο ψευδάργυρος βοηθά στη φυσιολογική πρωτεϊνική σύνθεση, συντελεί στη διατήρηση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς επίσης και στον ομαλό μεταβολισμό των υδατανθράκων.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (GlutenFree) και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.
Βάρος 0.1 kg

Ενδείξεις

Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανοικοδόμηση των ιστών και, αφού ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα παράγει αυτόνομα. Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) μπορούν να προσλαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής.

Συμβάλλουν στην ικανοποίηση των αναγκών σε πρωτεΐνη και είναι επίσης χρήσιμα για τη διατροφή του αθλητή.

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστάται η πρόσληψη 2-3 δισκίων ημερησίως, ανάλογα με τις ανάγκες των βασικών αμινοξέων. Μέγιστη δόση: 5 δισκία ημερησίως.

Σύνθεση

L-λευκίνη, υδροχλωρική L-λυσίνη, L-μεθειονίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη, L-φαινυλαλανίνη, Διογκωτικός παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, L-θρεονίνη, L-τρυπτοφάνη, L-ιστιδίνη, L-τυροσίνη, Αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο, L-κυστίνη, L-γλουταμινικό οξύ, Οξείδιο του ψευδαργύρου, Βιταμίνη Β6 (Υδροχλωρική πυριδοξίνη), Βιταμίνη Β1 (Υδροχλωρική θειαμίνη), Επικάλυψη: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πολυαιθυλενογλυκόλη 6000, τάλκη, Χρωστικές: διοξείδιο του τιτανίου.

Διατροφικός Πίνακας

Ανά 3 δισκία % NRV ή PRI ανά 3 δισκία
L-λευκίνη 774 mg 58.2% PRI
L-ισολευκίνη 387 mg 42.5% PRI
L-βαλίνη 387 mg 42.5% PRI
L-λυσίνη 470 mg 42.0% PRI
L-θρεονίνη 270 mg 42.9% PRI
L-Τρυπτοφάνη 144 mg 41.1% PRI
L-φαινυλαλανίνη 300 mg 22.6% PRI
L-μεθειονίνη 450 mg 37.8% PRI
L-ιστιδίνη 135 mg 12.1% PRI
L-τυροσίνη 90 mg 6.8% PRI
L-Κυστίνη 63 mg
Γλουταμινικό οξύ 45 mg
Βιταμίνη Β6 0.84 mg 60% NRV
Βιταμίνη Β1 0.66 mg 60% NRV
Ψευδάργυρος 6.72 mg 67% NRV

 

NRV: Διατροφικών τιμών αναφοράς (ενήλικες), σύμφωνα με EU καν. 1169/2011.

Προφυλάξεις:

Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή από παιδιά ή για παρατεταμένο χρονικό διάστημα χωρίς ιατρική συμβουλή. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλ. 2410-579885

Για πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Δευτέρα-Παρασκευή
9.00-17.00

info@ethicsport.gr