Prosintech 120 Δισκία 1350mg

Συμπλήρωμα διατροφής με αμινοξέα, βιταμίνες και ψευδάργυρο, χωρίς γλουτένη και πιστοποιημένο για έλεγχο ντόπινγκ (Doping Free Tested). ΕΑΑ (Βασικά αμινοξέα) υψηλής καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας.

32.20

Prosintech 120 Δισκία 1350mg
Prosintech 120 Δισκία 1350mg

32.20

Κωδικός προϊόντος: 15-32 Κατηγορία:

Για την αρμονική ανάπτυξη του μυϊκού ιστού είναι απαραίτητη η ισορροπημένη παρουσία όλων των ουσιωδών αμινοξέων. Τα ουσιώδη αμινοξέα (ΕΑΑ: Βασικά αμινοξέα) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανοικοδόμηση των ιστών. Ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα παράγει αυτόνομα και μπορούν να προσλαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής. Εάν η διατροφή δεν είναι πολύ ισορροπημένη, όσον αφορά τις πρωτεΐνες, ίσως να ευθύνεται η ανεπάρκεια ή η ανισορροπία αυτών των θρεπτικών συστατικών. Το αποτέλεσμα είναι να δυσχεραίνονται ο μυϊκός αναβολισμός και η θρέψη των νευρικών απολήξεων κάτω από το δέρμα. Ένας αθλητής υπόκειται σε υψηλότερο καταβολισμό πρωτεΐνης σε σχέση με ένα άτομο με καθιστική ζωή. Έτσι του είναι περισσότερο απαραίτητη η ενσωμάτωση αυτών των θρεπτικών συστατικών. Ειδικά αν η διατροφή δεν περιέχει επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας. Μια συνηθισμένη ένδειξη είναι η δυσκολία στην αρμονική και ομαλή ανάπτυξη του μυϊκού ιστού και προσαρτημάτων του δέρματος, όπως τα νύχια και τα μαλλιά. Τα ΕΑΑ (βασικά αμινοξέα) είναι απαραίτητα ακόμη και όταν ακολουθείται μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες. Ενισχύσουν το σύνολο των μυών του σώματος και να αποφευχθεί η απώλεια της άλιπης μάζας.

Το PROSINTECH® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βασικών αμινοξέων με βιταμίνες και ψευδάργυρο. Οι βιταμίνες που εμπεριέχονται συντελούν σε πολλές λειτουργίες. Η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου. Ο ψευδάργυρος βοηθά στη φυσιολογική πρωτεϊνική σύνθεση, συντελεί στη διατήρηση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών και στον ομαλό μεταβολισμό των υδατανθράκων. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (GlutenFree) και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

Συσκευασία

120 Δισκία 1350mg

Ενδείξεις

Το PROSINTECH® συμβάλλει στην ικανοποίηση των πρωτεϊνικών/αζωτούχων αναγκών και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για αθλητές.

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστάται η πρόσληψη 2-3 δισκίων ημερησίως, ανάλογα με τις ανάγκες των βασικών αμινοξέων. Μέγιστη δόση: 5 Δισκία ημερησίως.

Σύνθεση

L-λευκίνη, υδροχλωρική L-λυσίνη, L-μεθειονίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη, L-φαινυλαλανίνη, Διογκωτικός παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, L-θρεονίνη, L-τρυπτοφάνη, L-ιστιδίνη, L-τυροσίνη, Αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο, L-κυστίνη, L-γλουταμινικό οξύ, Οξείδιο του ψευδαργύρου, Βιταμίνη Β6 (Υδροχλωρική πυριδοξίνη), Βιταμίνη Β1 (Υδροχλωρική θειαμίνη), Επικάλυψη: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πολυαιθυλενογλυκόλη 6000, τάλκη, Χρωστικές: διοξείδιο του τιτανίου.

Διατροφικός Πίνακας

Ανά 3 δισκία % NRV ή PRI ανά 3 Δισκία
L-λευκίνη 774 mg 58.2% PRI
L-ισολευκίνη 387 mg 42.5% PRI
L-βαλίνη 387 mg 42.5% PRI
L-λυσίνη 470 mg 42.0% PRI
L-Τρεονίνη 270 mg 42.9% PRI
L-Τρυπτοφάνη 144 mg 41.1% PRI
L-φαινυλαλανίνη 300 mg 22.6% PRI
L-μεθειονίνη 450 mg 37.8% PRI
L-ιστιδίνη 135 mg 12.1% PRI
L-τυροσίνη 90 mg 6.8% PRI
L-Κυστίνη 63 mg
Γλουταμινικό οξύ 45 mg
Βιταμίνη Β6 0.84 mg 60% NRV
Βιταμίνη Β1 0.66 mg 60% NRV
Ψευδάργυρος 6.72 mg 67% NRV

 

NRV: Διατροφικών τιμών αναφοράς (ενήλικες), σύμφωνα με EU καν. 1169/2011.

Προφυλάξεις:

Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή από παιδιά ή για παρατεταμένο χρονικό διάστημα χωρίς ιατρική συμβουλή. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

Ενεργειακά Τζελ

Energia Rapida Professional Cola 50ml Υγρό

2.75137.64

Ενεργειακά Τζελ

Super Dextrin Gel Orange 55ml Υγρό

2.80126.00