Energia Rapida Professional Cola 50ml Υγρό

Ενεργειακό ποτό υδατάνθρακων με καφεΐνη και κάλιο, σχεδιασμένο με τη βοήθεια των επαγγελματιών για την γρήγορη ανασύσταση των αποθεμάτων ενέργειας.

2.75137.64

Εκκαθάριση
Energia Rapida Professional Cola 50ml Υγρό
Energia Rapida Professional Cola 50ml Υγρό
Κωδικός προϊόντος: 15-80 Κατηγορίες: ,

Το ενεργειακό ποτό Energia Rapida Professional Cola αντιπροσωπεύει τον τελευταίο σταθμό στην εξέλιξη των ενεργειακών συμπληρωμάτων για τον αγώνα και δημιουργήθηκε κατόπιν έρευνας της EthicSport και μετά από επαφή με τους καλύτερους αθλίατρους, επαγγελματίες του τομέα και κορυφαίους αθλητές της ποδηλασίας δρόμου, της ποδηλασίας βουνού, του αγώνα δρόμου και άλλων επιστημονικών κλάδων. Ως εκ τούτου, το προϊόν ανταποκρίνεται καλύτερα στις πραγματικές ανάγκες των αθλητών.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
Η ειδική φόρμουλα του ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL εμπεριέχει µονο-, ολιγο- και πολυσακχαρίτες με διαφορετική ταχύτητα απορρόφησης. Επιπλέον, εμπεριέχει κατάλληλη αναλογία καφεΐνης και καλίου για να αναπληρώσει τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού άμεσα και με διάρκεια.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
Το προϊόν προστατεύεται σε διπλή συσκευασία (duopack), η οποία είναι ιδιαίτερα εργονομική και έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η συσκευασία είναι μαλακή, ελαφριά και εξαιρετικά εύχρηστη, αλλά και ανθεκτική στην ατμοσφαιρική πίεση. Αντέχει σε πιθανά τυχαία χτυπήματα, αλλά ανοίγει εύκολα με τα δόντια, ακολουθώντας την φορά κίνησης στην κορυφή της συσκευασίας.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ:
Όπως όλα τα προϊόντα της EthicSport, έτσι και το ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL, παράγεται εφαρμόζοντας ποιοτικά πρότυπα και αυστηρούς ελέγχους. Εκτός αυτού, το προϊόν υποβάλλεται σε τελικό έλεγχο παραγωγής από το Εργαστήριο Antidoping της Δημόσιας Υγείας του ΑSL στη Φλωρεντία και πιστοποιείται για την απουσία αναβολικών ή διεγερτικών, τα οποία απαγορεύονται από το σύνολο κανόνων του Αntidoping.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
Κατάλληλο για αθλήματα αντοχής.
Άμεση και διαρκής αποκατάσταση της ενέργειας.
120kcal ανά συσκευασία, με καφεΐνη και κάλιο.
Βάσει έρευνας της EthicSport, σε συνεργασία με τεχνικό προσωπικό και κορυφαίους αθλητές.
Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.
Άριστη γεύση και υψηλή πεπτικότητα.
(50 συσκευασίες των 50 ml)

Συσκευασία

50 Φακελάκια 50ml Υγρό, Τεμάχιο

Ενδείξεις

Το προϊόν είναι ιδανικό για όλες τις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η ενέργεια άμεσα και με διάρκεια. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όλα τα αθλήματα αντοχής (ποδηλασία, μαραθώνιος…) όπου υπάρχει σημαντική κατανάλωση ενέργειας.

Συμβουλή: Όταν απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη απόδοση, ο οργανισμός θα πρέπει να εφοδιάζεται με ενέργεια σε εύπεπτη και βιοδιαθέσιμη μορφή, προγραμματίζοντας την πρόσληψή της έγκαιρα πριν την εκδήλωση μιας πιθανής κρίσης.

Οδηγίες Χρήσης

Μπορείτε να λαμβάνετε 1-3 συσκευασίες ημερησίως. Να καταναλώνετε 1 συσκευασία ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL ανά τακτά διαστήματα, κατά τη διάρκεια προπόνησης ή αγώνα, συνοδευόμενο από άφθονο νερό ή Performance Sete.

Σύνθεση

Cola:
Νερό, μαλτοδεξτρίνη μέσης και μακράς αλυσίδας, φρουκτόζη, σιρόπι γλυκόζης, δεξτρόζη, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο νάτριο, συντηρητικά: σορβικό κάλιο, καφεΐνη.

Διατροφικός Πίνακας

COLA FLAVOUR
Ανά 100 ml
Ενεργειακή Αξία
Kcal 240
kJ 1020
Μέση Περιεκτικότητα
Λίπη <0.01 g
Από τα οποία κορεσμένα <0.01 g
Υδατάνθρακες 60 g
Από τα οποία σάκχαρα 24 g
Πρωτεΐνη <0.01 g
Χλωριούχο Νάτριο (Nax2,5) 0.3 g
Καφεΐνη 121 mg
Κάλιο 108 mg
CITRUS AND LIME FLAVOUR
Ανά 100 ml
Ενεργειακή Αξία
Kcal 240
kJ 1020
Μέση Περιεκτικότητα
Λίπη <0.01 g
Από τα οποία κορεσμένα <0.01 g
Υδατάνθρακες 60 g
Από τα οποία σάκχαρα 24 g
Πρωτεΐνη <0.01 g
Χλωριούχο Νάτριο (Nax2,5) 0.3 g
Καφεΐνη 100 mg
Κάλιο 108 mg

Προφυλάξεις:

Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Το προϊόν διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Το προϊόν δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

Ενεργειακά Τζελ

Energia Rapida Professional Cola 50ml Υγρό

2.75137.64

Ενεργειακά Τζελ

Super Dextrin Gel Orange 55ml Υγρό

2.80126.00