Thermomaster 90 Δισκία 1000mg-Θερμογενετικό συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη και πράσινο τσάι

Συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον έλεγχο ή τη μείωση του βάρους, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Το προϊόν έχει υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη και πράσινο τσάι.

27.09

Thermomaster 90 Δισκία 1000mg
Thermomaster 90 Δισκία 1000mg-Θερμογενετικό συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη και πράσινο τσάι

27.09

Κωδικός προϊόντος: 15-52 Κατηγορίες: , ,

Το ThermoMaster® είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον έλεγχο ή τη μείωση του βάρους, πάντα σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή, υγιεινό τρόπο ζωής και ικανοποιητικό επίπεδο σωματικής δραστηριότητας. Ο ενεργειακός μεταβολισμός ενισχύεται χάρη στην ταυτόχρονη παρουσία διαφορετικών δραστικών συστατικών. Συγκεκριμένα το ThermoMaster® εμπεριέχει σημαντικές ποσότητες καφεΐνης και πράσινου τσαγιού που συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του σωματικού βάρους. Το τζίνσενγκ (ginseng) τονώνει τον οργανισμό επιδρώντας και στον μεταβολισμό των υδατανθράκων. Το πικολινικό χρώμιο συμβάλλει στο σωστό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και των φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα. Οι βιταμίνες B1, B2, B6 συμβάλλουν σε ένα φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό. Η Κλαρινόλη (Clarinol®) (CLA = Συζευγμένο λινελαϊκό οξύ), η Ακετυλο-καρνιτίνη, η Βρωμελίνη και η Βιοπερίνη (Bioperine®) συμπληρώνουν τη σύνθεση του προϊόντος, το οποίο δημιουργήθηκε κατόπιν έρευνας της EthicSport. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (Gluten Free)και ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

Συσκευασία

90 Δισκία 1000mg

Ενδείξεις

Το ThermoMaster® μπορεί να είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα στο πλαίσιο διατροφών χαμηλών θερμίδων που στοχεύουν στη μείωση του βάρους και, επιπλέον, μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη ενίσχυση της αντοχής σε μια έντονη προπόνηση.

Οδηγίες Χρήσης

Μπορείτε να λαμβάνετε 1 δισκίο ημερησίως, μετά το φαγητό. Κατά προτίμηση το πρωί ή περίπου 2 ώρες πριν την αθλητική δραστηριότητα.

Σύνθεση

Διογκωτικό μέσο: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Καφεΐνη, Πράσινο τσάι (Camellia sinensis L.) 98% πολυφαινόλη και 40% EGCG, Ακετυλο-L-καρνιτίνη, ClarinolTM Σκόνη 57% CLA (CLA Συζευγμένο Λινελαϊκό Οξύ από λάδι κνήκου Carthamus tinctorius L.), σιρόπι γλυκόζης, καζεϊνικό νάτριο (από γάλα), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, Αντισυσσωματοποιητικός παράγοντας: τριφωσφορικό νάτριο, Βρομελίνη (εκχύλισμα ανανά) 2500 GDU/g, Τζίνσενγκ (ρίζες του Panax ginseng, ρίζα ginsenoside C.A. Meyer 20%), Αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο. Επικάλυψη: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, τάλκη, πολυαιθυλενογλυκόλη, Πικολινικό Χρώμιο, Βιταμίνη PP (Nicotinamide), Βιοπερίνη (Bioperine®) (Καρπός μαύρου πιπεριού 95%), Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), Βιταμίνη Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη), Φολικό οξύ, Χρωστικές: Διοξείδιο του τιτανίου, E171, E172.

Διατροφικός Πίνακας

Ανά 1 δισκιο %NRV ανά δισκίο
Πράσινο Τσάι ( Έως 98% Πολυφαινόλες και έως 40% EGCG) 150 mg
Καφεΐνη 150 mg
Ακετυλοκαρνιτίνη 100 mg
Clarinol® (τουλάχιστον 57% CLA) 70 mg
Βρωμελίνη (2500 GDU / g) 30 mg
Ginseng (δηλ. Έως 20% Τζινσενοσιδες) 30 mg
Bioperine® (μαυρο πιπερι, Φρούτα, 95% πιπερίνη) 2.5 mg
Χρώμιο 0.04 mg 100%
Βιταμίνη Β1 0.55 mg 50%
Βιταμίνη Β2 0.7 mg 50%
Βιταμίνη Β6 0.7 mg 50%
Βιταμίνη ΡΡ 3 mg 19%
Φολικό οξύ 0.1 mg 50%

NRV: Διατροφικών τιμών αναφοράς (ενήλικες), σύμφωνα με EU καν. 1169/2011.

Προφυλάξεις:

Το προϊόν δεν αποτελεί υποκατάστατο αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής με ένα καλό επίπεδο σωματικής δραστηριότητας. Αν το χρονικό διάστημα κατανάλωσης ξεπερνά τις 3 εβδομάδες συνιστάται να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση και να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Περιέχει γάλα και σόγια. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.