Creatina Vector 20 Φακελάκια 8gr Σκόνη – Φόρμουλα για άμεση ενέργεια και τόνωση

  • Φόρμουλα με κρεατίνη για σωματική και πνευματική ενέργεια
  • Αναζωογονητικό συμπλήρωμα με σύμπλεγμα αμινοξέων, βιταμινών και μετάλλων .
  • Με βιταμίνη C και ψευδάργυρο που βοηθά στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στην μείωση της κόπωσης
  • Αντιοξειδωτική δράση
  • 3 g κρεατίνης/φακελάκι

 

31.50 25.83

Creatina Vector 20 Φακελάκια 8gr Σκόνη – Φόρμουλα για άμεση ενέργεια και τόνωση

31.50 25.83

ΚΟΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Η εξάντληση από εντατική δουλειά/έντονη καθημερινότητα μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού. Σε αυτήν την περίπτωση, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της εξάντλησης και να βελτιώσουν τη γενική κατάσταση του οργανισμού. Συγκεκριμένα, η Creatina Vector με σύμπλεγμα αμινοξέων, βιταμινών και μετάλλων βοηθά στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στην μείωση της κόπωσης.

ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η απότομη μείωση του ηλιακού φως και η μείωση της θερμοκρασίας μπορεί να οδηγήσει σε αίσθημα κούρασης. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ζέστη και οι αλλαγές της θερμοκρασίας μπορούν να προκαλέσουν καταπόνηση και εξάντληση. Η Creatina Vector συμβάλει στην αντιμετώπιση της κούρασης στην αύξηση της τόνωσης κατά τη διάρκεια της αλλαγής των εποχών.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Η επανεκκίνηση του οργανισμού μετά από γρίπη ή κρυολόγημα δεν είναι εύκολη διαδικασία. Ο οργανισμός εξαντλείται και το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί. Το τονωτικό συμπλήρωμα Creatina Vector μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς η συγκεκριμένη σύνθεση που βασίζεται σε σύμπλεγμα αμινοξέων, βιταμινών και μετάλλων συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στην μείωση της κόπωσης και βοηθά στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία.

'Αμεση ενέργεια

certification
certification
certification
certification
certification

Η Creatina Vector ενισχύει τη σωματική απόδοση σε επαναλαμβανόμενες περιόδους άσκησης υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας. Περιέχει ψευδάργυρο, που ευνοεί τη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών, ασβέστιο και κάλιο, που συντελούν, επίσης, στο φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό και τη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία. Η βιταμίνη C σε δόση 200mg, σύμφωνα με την συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία, συμβάλλει στην διατήρηση της κανονικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος όχι μόνο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από έντονη σωματική άσκηση, ενώ προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Η ευεργετική επίδρασή της επιτυγχάνεται με την πρόσληψη των 3gr ημερησίως.
Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για την διατροφή ασθενών με κοιλιοκάκη και δυσανεξία στη γλουτένη.

 

 

Συσκευασία

20 Φακελάκια 8gr Σκόνη

Ενδείξεις

Το προϊόν ενισχύει τη σωματική και πνευματική ενέργεια και βοηθά στην μείωση της κόπωσης.

Οδηγίες Χρήσης

Μπορείτε να λαμβάνετε 1 φακελάκι ημερησίως σε 200ml νερό περίπου.

Οι αθλητές, κατά τις επιβαρυμένες περιόδους, μπορούν να λαμβάνουν μέχρι 2 φακελάκια ημερησίως (6gr κρεατίνης) για όχι περισσότερο από 30 ημέρες και στη συνέχεια 1 φακελάκι ημερησίως. Κατά την περίοδο πρόσληψης του συμπληρώματος διατροφής με κρεατίνη είναι απαραίτητο να πίνετε πολύ νερό.

 

Σύνθεση

Μονοϋδρική κρεατίνη, διβασικό φωσφορικό κάλιο. Μέσο οξίνισης: Κιτρικό οξύ, Δεξτρόζη, Ανθρακικό ασβέστιο, Σακχαρόζη, Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ, Σταθεροποιητής: αιθυλοκυτταρίνη), Άρωμα, Μαλτοδεξτρίνη, L-αργινίνη, L-γλουταμικό οξύ, Ταυρίνη, L-Γλουταμίνη, Γλυκίνη, Γλυκονικός ψευδάργυρος, Άλφα-κετογλουταρικό οξύ, Αντισυσωματωτικό: Διοξείδιο του πυριτίου, Φυσική χρωστική: κουρκουμίνη, Άλφα-λιποϊκό οξύ, γλυκαντικές ουσίες: σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ.

Διατροφικός Πίνακας

Μέση περιεκτικότητα
Ανά δόση (1 φακελάκι, 8gr) NRV% ανά δόση
Κρεατίνη 3000 mg
Βιταμίνη C 200 mg 250%
Κάλιο 644 mg 32.2%
Ψευδάργυρος 6.25 mg 62.5%
Ασβέστιο 120 mg 15%
Ταυρίνη 150 mg
L-γλουταμικό οξύ 150 mg
L-αργινίνη 200 mg
Γλυκίνη 100 mg
Γλουταμίνη 100 mg
Α-κετογλουταρικό οξύ 50 mg
Λιποϊκό οξύ 10 mg

NRV: Διατροφικών τιμών αναφοράς (ενήλικες), σύμφωνα με EU καν. 1169/2011.

Προφυλάξεις:

Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος, προστατευμένο από το φως. Το προϊόν διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν προορίζεται για ενήλικες που ασχολούνται με εξαιρετικά έντονη σωματική άσκηση. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή από παιδιά ή για παρατεταμένο χρονικό διάστημα χωρίς ιατρική συμβουλή. Το προϊόν δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλ. 2410-579885

Για πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Δευτέρα-Παρασκευή
9.00-17.00

info@ethicsport.gr