Για κορυφαίες επιδόσεις στη προπόνηση και στους αγώνες

Αποστολή και Παράδοση

Για αποστολές άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για την πόλη της Λάρισας, η αποστολή διαθέσιμων προϊόντων γίνεται από την εταιρία την ίδια μέρα ή την επόμενη ανάλογα με την ώρα παραγγελίας. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι 2-3 μέρες. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα

Υπόλοιπη Ηπειρωτική Ελλάδα

Για την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με Speedex courier σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι).Η απλή χρέωση είναι 3,00€ έως 4kg ενώ για κάθε παραπάνω κιλό προστίθεται 1,00€ . Η χρέωση με αντικαταβολή είναι 5,00€ έως 4kg ενώ για κάθε παραπάνω κιλό προστίθεται 1,00€. Για κάποιες απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3 μέρες.

Υπόλοιπη Νησιωτική Ελλάδα

Για την υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα, η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με Speedex courier σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι) με ακτοπλοϊκή μεταφορά.Η απλή χρέωση είναι 3,00€ έως 4kg ενώ για κάθε παραπάνω κιλό προστίθεται 1,50€ . Η χρέωση με αντικαταβολή είναι 5,00€ έως 4kg ενώ για κάθε παραπάνω κιλό προστίθεται 1,50€. Εάν κάποιος επιθυμεί παράδοση την επόμενη εργάσιμη μέρα υπάρχει επιπλέον χρέωση αερομεταφοράς 1,50€ ανά κιλό.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.