Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 579886
 
 

Total Protection

Χρήση:
Απευθύνεται σε:

•Εκείνους που προπονούνται εντατικά.

•Εκείνους που έχουν υψηλά επίπεδα στρες.

•Εκείνους που επιθυμούν να εξουδετερώσουν τη δράση των ελεύθερων ριζών.

•Εκείνους που καπνίζουν.

•Εκείνους που ακολουθούν έναν άτακτο τρόπο διατροφής.

•Εκείνους που είναι εκτεθειμένοι σε ακτίνες UVA / UVB.

 

Συμπλήρωμα διατροφής με παράγοντες που έχουν αντιοξειδωτική δράση.

Κωδικός προϊόντος: 15-53

Προσθήκη Κριτικής


 

27.30

Διαθέσιμο


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Είναι γνωστό ότι τα άτομα που εκτελούν έντονες και αγχωτικές δραστηριότητες, που είναι εκτεθειμένοι στην ηλιακή ακτινοβολία για μεγάλο χρονικό διάστημα, που καπνίζουν, που ακολουθούν έναν άτακτο τρόπο ζωής ή διατροφής εκτίθενται σε πιο έντονο οξειδωτικό στρες με αποτέλεσμα να παράγουν μεγαλύτερη ποσότητα ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες προκαλούν όχι μόνο κυτταρική βλάβη αλλά και άλλες ενδεχόμενες συνέπειες στον οργανισμό. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια εξαιρετικά επιθετικά, τα οποία προέρχονται από χημικές αντιδράσεις που διέπουν το μεταβολισμό μας. Η ποσότητα των ελεύθερων ριζών που παράγονται είναι επίσης μια άμεση συνέπεια της φυσικής δραστηριότητας και της έντασης από την μυϊκή προσπάθεια και, γενικότερα, είναι ανάλογη προς το οξειδωτικό στρες. Η γήρανση του δέρματος που είναι εκτεθειμένο στον ήλιο είναι ένα γνωστό φαινόμενο και αποτελεί άμεση συνέπεια της έκθεσης στις ακτίνες UVA - UVB, οι οποίες οδηγούν στο σχηματισμό των ελεύθερων ριζών και του οξειδωτικού στρες. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Το TotalProtection® αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με παράγοντες που έχουν αντιοξειδωτική δράση. Τα διάφορα συστατικά, που εμπεριέχει, συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες (Βιταμίνη C, Ε, Ψευδάργυρος), ενώ τα φυτικά εκχυλίσματα αναπτύσσουν αντιοξειδωτική δραστηριότητα (Vitis vinifera, Πράσινο τσάι ViNitroxTM, Κουρκουμίνη C3 Complex®). Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (Gluten Free) και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

 
Ειδικά συμπληρώματα διατροφής

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Τα θρεπτικά συστατικά που εμπεριέχονται ασκούν αντιοξειδωτική δράση και συνεισφέρουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και από τη δράση των ελεύθερων ριζών.

Μπορείτε να λαμβάνετε 1 δισκίο ημερησίως, κατά προτίμηση το πρωί.

Διογκωτικά μέσα: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ, σταθεροποιητής: αιθυλοκυτταρίνη), Οξείδιο του μαγνησίου, Άλφα Λιποϊκό Οξύ, Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (Vitis Vinifera) 95% προκυανιδίνες (OPC), Λινολεϊκό οξύ, Εκχύλισμα Πράσινου τσαγιού  98% πολυφαινόλες και 40% EGCG (Camellia Sinensis), ViNitroxTM 95% (πολυφαινόλη από εκχύλισμα σταφυλιού και μήλου), Κουρκουμίνη C3 Complex® 95%  κουρκουμινοειδών (Curcuma Longa L.), Οξική Βιταμίνη Ε (DL άλφα οξική τοκοφερόλη), Γλυκονικός ψευδάργυρος, Αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο, Επικάλυψη: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πολυαιθυλενογλυκόλη, τάλκη, Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ), Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη HCl), Βιταμίνη Β1 (θειαμίνη HCl), Χρωστικές: E171, E 141.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Ανά 100g 

Ανά δισκίο

% RDA ανά κάψουλα

Άλφα λιποϊκό οξύ

8,33 g

100 mg

-

Vitisvinifera (τιτ. 95% σε OPC: ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες

8,33 g

100 mg

-

Πράσινο Τσάι (CamelliaSinensis εκχύλισμα τιτλ.98% πολυφαινόλες)

4,17 g

50 mg

-

Λινολεϊκό οξύ

8,33 g

100 mg

-

ViNitroxTM τιτ. 95% πολυφαινόλες (εκχύλισμα Malusdomestica, Vitis Vinifera)

4,17 g

50 mg

-

CurcuminC3 Complex (εκχύλισμα Κουρκουμίνης τιτ. 95% κουρκουμινοειδών)

2,5 g

30 mg

-

Ασκορβικό οξύ (Βιτ. C)

13,3 g

160 mg mg

200%

Τοκοφερόλη (Βιτ. Ε)

1 g

12 mg

100%

Θειαμίνη(Βιτ. B1)

45,8 mg

0,55 mg

50%

Παντοθενικόοξύ(Βιτ. B5)

250 mg

0,55 mg

50%

Πυριδοξίνη(Βιτ. B6)

58,3 mg

0,7 mg

50%

Ψευδάργυρος

250 mg

3 mg

50%

Μαγνήσιο

9,37 g

112,5 mg

50%

RDA: ΣυνιστώμενηΗμερήσιαΔοσολογία - Recommended Daily Allowance (RDA CE Direttiva 2008/100)

Προειδοποιήσεις:Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση και να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Το προϊόν δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη. Το προϊόν διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φόρτωση ...