Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 579886
 
 

Thermo Master

Χρήση:
Απευθύνεται σε:

•Εκείνους που θέλουν να ελέγξουν το σωματικό τους βάρος.

•Εκείνους που ακολουθούν διατροφή χαμηλών θερμίδων.

•Εκείνους που επιθυμούν να ενισχύσουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Προϊόν για χάσιμο βάρους με καφείνη και πράσινο τσάι.

Κωδικός προϊόντος: 15-52

Προσθήκη Κριτικής


 

35.10

Διαθέσιμο


Το  ThermoMaster® είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον έλεγχο ή τη μείωση του βάρους, πάντα σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή, υγιεινό τρόπο ζωής και  ικανοποιητικό επίπεδο σωματικής δραστηριότητας. Ο ενεργειακός μεταβολισμός ενισχύεται χάρη στην ταυτόχρονη παρουσία διαφορετικών δραστικών συστατικών. Συγκεκριμένα το ThermoMaster® εμπεριέχει σημαντικές ποσότητες καφεΐνης και πράσινου τσαγιού που συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του σωματικού βάρους. Το τζίνσενγκ (ginseng) τονώνει τον οργανισμό επιδρώντας και στον μεταβολισμό των υδατανθράκων. Το πικολινικό χρώμιο συμβάλλει στο σωστό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και των φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα. Οι βιταμίνες  B1, B2, B6 συμβάλλουν σε ένα φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό. Η Κλαρινόλη (Clarinol®) (CLA = Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), η Ακετυλο-καρνιτίνη, η Βρωμελίνη και η Βιοπερίνη (Bioperine®) συμπληρώνουν τη σύνθεση του προϊόντος, το οποίο δημιουργήθηκε κατόπιν έρευνας της EthicSport. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (Gluten Free)και ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

Ειδικά συμπληρώματα διατροφής

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Το ThermoMaster® μπορεί να είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα στο πλαίσιο διατροφών χαμηλών θερμίδων που στοχεύουν στη μείωση του βάρους και, επιπλέον, μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη ενίσχυση της αντοχής σε μια έντονη προπόνηση.

Μπορείτε να λαμβάνετε 1 δισκίο ημερησίως, μετά το φαγητό. Κατά προτίμηση το πρωί ή περίπου 2 ώρες πριν την αθλητική δραστηριότητα.

Διογκωτικό μέσο: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Καφεΐνη, Πράσινο τσάι (Camellia sinensis L.) 98% πολυφαινόλη και 40% EGCG, Ακετυλο-L-καρνιτίνη, ClarinolTM σκόνη 57% CLA (CLA Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ από λάδι κνήκου Carthamus tinctorius L.), σιρόπι γλυκόζης, καζεϊνικό νάτριο (από γάλα), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, Αντισυσσωματοποιητικός παράγοντας:  τριφωσφορικό νάτριο, Βρομελίνη (εκχύλισμα ανανά) 2500 GDU/g, Τζίνσενγκ (ρίζες του Panax ginseng, ρίζα ginsenoside C.A. Meyer 20%), Αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο. Επικάλυψη: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, τάλκη, πολυαιθυλενογλυκόλη, Πικολινικό Χρώμιο, Βιταμίνη PP (Nicotinamide), Βιοπερίνη (Bioperine®) (Καρπός μαύρου πιπεριού 95%), Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), Βιταμίνη Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη), Φολικό οξύ, Χρωστικές: Διοξείδιο του τιτανίου, E171, E172.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 

 
   Ανά       100g  
 

   Ανά  1
    δισκίο 

    RDA
   Ανά 1
     δισκίο

 

Πράσινο τσάι (e.s. tit. 98% polifenoli e 40% EGCG)

15,0 g

150 mg

 

Καφεΐνη

15,0 g

150 mg

 

Ακετυλοκαρνιτίνη

10,0 g

100 mg

 

Clarinol® (tit. min. 57% CLA)

7,00 g

70 mg

 

Βρομελίνη  (2500 GDU/g)

3,00 g

30 mg

 

Ginseng
(es tit 20% ginsenosidi)

3,00 g

30 mg

 

Bioperine® (piper nigrum frutto, tit. 95% piperine)

250 mg

2,5 mg

 

Χρώμιο

4,0 mg

0,04 mg

100% RDA

Βιταμίνη B1

55 mg

0,55 mg

50% RDA

Βιταμίνη B2

70 mg

0,70 mg

50% RDA

Βιταμίνη B6

70 mg

0,70 mg

50% RDA

Βιταμίνη PP

300 mg

3 mg

19% RDA

Φολικό οξύ

10 mg

0,10 mg

50% RDA

RDA: Recommended Daily Allowance

Το προϊόν δεν αποτελεί υποκατάστατο αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής με ένα καλό επίπεδο σωματικής δραστηριότητας. Αν το χρονικό διάστημα κατανάλωσης ξεπερνά τις 3 εβδομάδες συνιστάται να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση και να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Περιέχει γάλα και σόγια. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φόρτωση ...