Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 579886
 
 

Recupero Extreme

Χρήση:
Απευθύνεται σε:

•εκείνους που προπονούνται πολύ έντονα.

•εκείνους που θέλουν να ανακτήσουν την ενέργειά τους αποτελεσματικά μετά από μια πολύ έντονη προσπάθεια.

•το προϊόν είναι κατάλληλο για όλα τα αθλήματα που απαιτούν μεγάλη σωματική και μυϊκή προσπάθεια.

 

Προϊόν με BCAA, AlaGln, γλουταμίνη, Sensoril, βιταμίνες και ηλεκτρολύτες.

Κωδικός προϊόντος: 15-40

Προσθήκη Κριτικής


 

25.30

Διαθέσιμο


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Είναι γνωστό ότι, κάτω από συνθήκες σωματικής καταπόνησης, ο υποθάλαμος υποκινεί μία σειρά αντιδράσεων στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση των ορμονών του στρες, όπως η κορτιζόλη. Κατά την έντονη άσκηση, τα επίπεδα της κορτιζόλης αυξάνονται και κατόπιν παραμένουν αυξημένα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πολύ συχνή η εμφάνιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με το άγχος με αποτέλεσμα να καταπονείται το σώμα προκειμένου να αναρρώσει.

Το προσωπικό Έρευνας και Ανάπτυξης της EthicSport, έχοντας μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία ανάλογων προϊόντων, έχει σχεδιάσει ένα σύγχρονο προϊόν, με σκοπό τη βελτίωση της ανάρρωσης του σώματος μετά από έντονη άσκηση και στρες. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Το Recupero Extreme® είναι κατάλληλο για να ενισχύσει την ανάκτηση ενέργειας μετά από έντονη σωματική άσκηση. Χάρη στην παρουσία των βιταμινών Β (Β1, Β6, Β12) και των ηλεκτρολυτών (Na, Ca, Mg, Κ), το Recupero Extreme®, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Το Recupero Extreme® παρέχει υψηλή ποσότητα από B.C.A.A. και διπεπτίδιο L-Alanil-L-γλουταμίνη (AlaGln). Το προϊόν περιέχει Sensoril®, που προέρχεται από το φυτό Withania S., το οποίο αποτελεί ένα τονωτικό προσαρμογόνο, χρήσιμο για την καταπολέμηση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης και τη διευκόλυνση της ψυχο-σωματικής χαλάρωσης. 

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (Gluten Free) και ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

Ενεργειακά συμπληρώματα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Η συνέργεια των θρεπτικών συστατικών που περιέχονται στο Recupero Extreme® το καθιστά χρήσιμο για να ενισχύσει την ανάκτηση ενέργειας μετά από έντονη σωματική άσκηση και να διευκολύνει την ταχεία ανάκαμψη των κυτταρικών θρεπτικών συστατικών.

Η χρήση του προϊόντος προτείνεται 15-30 λεπτά μετά την άσκηση.

Χρησιμοποιήστε 1 φακελάκι σε περίπου 250-300 ml νερό, κατόπιν έντονης σωματικής άσκησης.

Δεξτρόζη, Σακχαρόζη, Μαλτοδεξτρίνη DE6, L-Λευκίνη, Οξύτητα: Κιτρικό οξύ, L-Γλουταμίνη, L-Ισολευκίνη, L-Βαλίνη, άρωμα εσπεριδοειδών, Κιτρικό τρικάλιο, Διβασικό κιτρικό μαγνήσιο, Ανθρακικό ασβέστιο, Όξινο ανθρακικό νάτριο, L-Alanil-Γλουταμίνη (ALAGLN), Χρωστικές ουσίες: σκόνη σαμπούκου, κουρκουμίνη, Ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C), Sensoril® (ρίζα από το φυτό Withania somnifera L. Dunal ενισχυμένο με μαλτοδεξτρίνη, με περιεκτικότητα 8% σε Withanolide), Κυανοκοβαλαμίνη (Βιταμίνη Β12), Υδροχλωρική πυριδοξίνη (Βιταμίνη B6), Υδροχλωρική θειαμίνη (Βιταμίνη Β1).

 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 

 
Ανά 100g

1Φακελάκι
(50g)

 
%RDA/
δόση

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ

kcal

400 

200

 

kJ

1674

837

 

ΜΕΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πρωτεΐνες

0 g

0 g

 

Λίπη

     0 g

     0 g

 

Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα

88 g
42g

44 g
21g

 

Διατροφικές ίνες

0,8g

0,4g

 

Νάτριο

0,28g

0,14g

 
 

Ασορβικό οξύ

160 mg

80 mg

    100%

Θειαμίνη 

0,56 mg

0,28 mg

26 %

Πυριδοξίνη 

0,7 mg

0,35mg

25 %

Κυανοκοβαλαμίνη

1,24 mcg

0,62 mcg

25 %

Μαγνήσιο

188 mg

94 mg

25 %

Κάλιο

600 mg

300 mg

15 %

Ασβέστιο

600 mg

300 mg

38 %

L-Λευκίνη

4g

2g

-

L-Iισολευκίνη 

2 g

1g

-

L-Βαλίνη

2g

1g

-

L-Γλουταμίνη

2,5 g

1250 mg

-

 L-Αλανύλ-Γλουταμίνη (ALAGLN)

500 mg

250 mg

 

Sensoril

160 mg

80 mg

 

 
 %RDA= ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης
(
RDACE οδηγίες  2008/100)


Προειδοποιήσεις: Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης και από παιδιά, ή για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς να τη συμβουλή γιατρού. Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φόρτωση ...