Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 579886
 
 

Ferrosport

Χρήση:
Απευθύνεται σε:

•Άτομα με μη παθολογική ανεπάρκεια σιδήρου.

•Εκείνους που υποβάλλονται σε έντονες αθλητικές δραστηριότητες.

•Αθλητές που παρουσιάζουν απώλεια απόδοσης που οφείλεται στην έλλειψη σιδήρου.

•Γυναίκες με αυξημένη απώλεια σιδήρου.

 

Συμπλήρωμα με σίδηρο, φολικό οξύ, βιταμίνες C και Ε.

Κωδικός προϊόντος: 15-16

Προσθήκη Κριτικής


 

14.10

Διαθέσιμο


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  Ο σίδηρος ενισχύει τον ομαλό μεταβολισμό της ενέργειας, το φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης, ενώ επιτρέπει τη μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα και συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της καταπόνησης. Τα άτομα που υποβάλλονται σε εντατικές αθλητικές δραστηριότητες μπορεί να έχουν ανάγκη από μια διατροφή πιο πλούσια σε σίδηρο. Η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:  Το FerroSport® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με σίδηρο, φολικό οξύ και βιταμίνη C. Ο σίδηρος που εμπεριέχεται στο FerroSport® έχει την μορφή  πυροφωσφορικού σιδήρου (δισθενούς), μία μορφή ανεκτή από τον οργανισμό και μεγίστως βιοδιαθέσιμη.  

Η νέα φόρμουλα που δημιουργήθηκε, κατόπιν έρευνας από την EthicSport, έκανε το FerroSport® ακόμα πιο ευδιάλυτο και εύγευστο ενώ επιτρέπει την παρατεταμένη κατανάλωσή του χωρίς παρενέργειες στο έντερο. Το προϊόν είναι εύπεπτο, αφομοιώσιμο και κατάλληλο για αθλητές και για εκείνους που κάνουν ενεργητική ζωή. Το FerroSport® παρέχει 21mg σιδήρου ανά φακελάκι, που ισοδυναμεί με 150% RDA, η οποία είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη ποσότητα πρόσληψης συμπληρώματος σιδήρου.

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη (GlutenFree) και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για άτομα με κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη.

 

Συνοπτικά:

•Συμπλήρωμα μέγιστης δοσολογίας σιδήρου.

•Συνδυασμός βιταμίνης C και φολικού οξέος.

•Υψηλή ανεκτικότητα από τον οργανισμό.

•Ειδικά σχεδιασμένο για όσους κάνουν ενεργητική ζωή

•Χωρίς Γλουτένη (GlutenFree)

 
Ειδικά συμπληρώματα διατροφής

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Το προϊόν είναι χρήσιμο ως διατροφικό συμπλήρωμα για εκείνους που έχουν έλλειψη ή μη παθολογική ανάγκη σιδήρου, όπως οι αθλητές αντοχής, οι έγκυοι και οι θηλάζουσες.

Επίσης, είναι κατάλληλο για αθλητές με ανεπάρκεια σιδήρου.

 

Διαλύετε το περιεχόμενο ενός φακέλου σε περίπου 100cc νερό και πίνετε γρήγορα. Μπορείτε να λαμβάνετε 1 φακελάκι την ημέρα, κατά προτίμηση μεταξύ των γευμάτων.

Σορβιτόλη, Πυροφωσφορικός σίδηρος , μαλτοδεξτρίνη, εστέρες λιπαρών οξέων, χλωριούχο νάτριο, λεκιθίνη, αρωματική ύλη: πορτοκάλι, Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), Οξειδωτικό μέσο: Κιτρικό οξύ, Οξική βιταμίνη Ε (οξική DL-άλφα-τοκοφερόλη, άμυλο καλαμποκιού, ζελατίνη, σακχαρόζη, αλουμίνιο πυριτικού νατρίου). Χρωστικές ουσίες: κουρκουμίνη και κοχενίλη, Γλυκαντικό: σουκραλόζη, Φολικό οξύ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Ανά 100g 

Ανά φάκελο

% RDA ανά δισκίο

Σίδηρος

700 mg

21 mg

150%

Βιταμίνη C

2667 mg

80 mg

100%

Φολικό οξύ

5 mg

150 mcg

75%

Βιταμίνη E

400 mg

12 mg

100%


Προειδοποιήσεις:Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος και να μην εκτίθεται άμεσα σε πηγές φωτός και θερμότητας. Το προϊόν διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Η πρόσληψη του προϊόντος αντενδείκνυται σε άτομα με γνωστή υπερευαισθησία στο σίδηρο. Περιέχει πολυόλες: η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει ήπια υπακτική επίδραση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή.

Το προϊόν δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φόρτωση ...