Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 579886
 
 

Energia Rapida Professional ( λάιμ ) 50ml

Χρήση:
Απευθύνεται σε:

•Αθλητές που επιθυμούν την άμεση ανασύσταση της ενέργειάς τους.

•Εκείνους που χρειάζονται ένα εξαιρετικά εύχρηστο προϊόν.

•Αθλητές αντοχής.

 

Ενεργειακό τζελ υδατανθράκων με καφεΐνη  και κάλιο.

Κωδικός προϊόντος: 15-10

Προσθήκη Κριτικής


 

2.20

Διαθέσιμο


Το ενεργειακό ποτό ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL δημιουργήθηκε κατόπιν έρευνας της EthicSport και μετά από επαφή με τους καλύτερους αθλίατρους, επαγγελματίες του τομέα και κορυφαίους αθλητές της ποδηλασίας δρόμου, της ποδηλασίας βουνού, του αγώνα δρόμου και άλλων επιστημονικών κλάδων. Ως εκ τούτου, το προϊόν ανταποκρίνεται καλύτερα στις πραγματικές ανάγκες των αθλητών. 

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 

Η ειδική φόρμουλα του ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL εμπεριέχει µονο-, ολιγο- και πολυσακχαρίτες με διαφορετική ταχύτητα απορρόφησης. Επιπλέον, εμπεριέχει κατάλληλη αναλογία καφεΐνης, καλίου και δροσερό άρωμα Lime για να αναπληρώσει τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού άμεσα και με διάρκεια.  

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 

Το προϊόν προστατεύεται σε διπλή συσκευασία (duopack), η οποία είναι ιδιαίτερα εργονομική και έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η συσκευασία είναι μαλακή, ελαφριά και εξαιρετικά εύχρηστη, καθώς επίσης και ανθεκτική στην ατμοσφαιρική πίεση. Αντέχει σε πιθανά τυχαία χτυπήματα, αλλά ανοίγει εύκολα με τα δόντια, ακολουθώντας την φορά κίνησης στην κορυφή της συσκευασίας. 

Η ΕΓΓΥΗΣΗ:

Όπως όλα τα προϊόντα της EthicSport, έτσι και το ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL, δημιουργείται ακολουθώντας ποιοτικά πρότυπα και αυστηρούς ελέγχους. Εκτός αυτού, το προϊόν υποβάλλεται σε τελικό έλεγχο παραγωγής από το Εργαστήριο Antidoping της Δημόσιας Υγείας του ΑSL στη Φλωρεντία και πιστοποιείται για την απουσία αναβολικών ή διεγερτικών, τα οποία απαγορεύονται από το σύνολο κανόνων του Αntidoping. 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

1)Κατάλληλο για αθλήματα αντοχής.

2)Άμεση και διαρκής αποκατάσταση της ενέργειας.

3)120kcal ανά συσκευασία, με καφεΐνη και κάλιο.

4)Βάσει έρευνας της EthicSport, σε συνεργασία με τεχνικό προσωπικό και κορυφαίους αθλητές.

5)Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Άριστη γεύση και υψηλή πεπτικότητα.

 
Ενεργειακά βοηθήματα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Το προϊόν είναι ιδανικό για όλες τις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η ενέργεια άμεσα και με διάρκεια. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όλα τα αθλήματα αντοχής (ποδηλασία, μαραθώνιος…) όπου υπάρχει σημαντική κατανάλωση ενέργειας.  

Συμβουλή: Όταν η απόδοση απαιτείται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ο οργανισμός θα πρέπει να εφοδιάζεται με ενέργεια, προγραμματίζοντας την πρόσληψή της έγκαιρα πριν την εκδήλωση μιας πιθανής κρίσης.

 

Μπορείτε να λαμβάνετε 1-3 συσκευασίες ημερησίως. Να καταναλώνετε 1 συσκευασία ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL ανά τακτά διαστήματα, κατά τη διάρκεια προπόνησης ή αγώνα, συνοδευόμενο από άφθονο νερό ή Performance Sete.

νερό, μαλτοδεξτρίνη μέσης και μακράς αλυσίδας, φρουκτόζη, σιρόπι γλυκόζης, δεξτρόζη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, χλωριούχο νάτριο, χλωριούχο κάλιο, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, καφεΐνη.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Ανά 100 ml

Ανά 50 ml

Ενεργειακή Αξία

Kcal

240

120

kJ

1020

510

Λίπη

Εκ των οποίων κορεσμένα

<0.01 g
<0.01 g

<0.01 g
<0.01 g

Υδατάνθρακες
εκ των οποίων 100 % σάκχαρα

 
60 g

 
30 g

Ίνες

0 g

0 g

Πρωτεΐνες

<0.01 g

<0.01 g

Νάτριο

118 mg

59 mg

Καφεΐνη

100 mg

50 mg

Κάλιο

108 mg

54 mg

 

Προειδοποιήσεις: Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Το προϊόν διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Περιέχει καφεΐνη.

Το προϊόν δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φόρτωση ...