Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 579886
 
 

Creatina Vector

Χρήση:
Απευθύνεται σε:

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΥΪΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ  

•Εκείνους που υποβάλλονται σε άσκηση υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας, σε επαναλαμβανόμενες περιόδους.

•Αθλητές που επιθυμούν να ενισχύσουν το μυϊκό τους σύστημα. 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

 

Διατροφικό συμπλήρωμα με κρεατίνη και βιταμίνη C .

Κωδικός προϊόντος: 15-08

Προσθήκη Κριτικής


 

26.80

Διαθέσιμο


Η κρεατίνη ενισχύει τη σωματική απόδοση σε επαναλαμβανόμενες περιόδους άσκησης υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας. Η ευεργετική επίδρασή της επιτυγχάνεται με την πρόσληψη των 3g ημερησίως.

Το προϊόν περιέχει ψευδάργυρο, που ευνοεί τη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών, ασβέστιο και κάλιο, που συντελούν, επίσης, σε ένα φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό και μια φυσιολογική μυϊκή λειτουργία.

Η βιταμίνη C σε δόση 200mg, σύμφωνα με την συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία, συμβάλλει στην διατήρηση της κανονικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος όχι μόνο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από έντονη σωματική άσκηση, ενώ προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη και, ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για την διατροφή ασθενών με κοιλιοκάκη και δυσανεξία στη γλουτένη.

 
Ειδικά συμπληρώματα διατροφής

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Το προϊόν είναι ιδανικό για αθλητές που θέλουν να αυξήσουν τη σωματική τους απόδοση σε επαναλαμβανόμενες περιόδους άσκησης υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας.

Μπορείτε να λαμβάνετε 1 φακελάκι ημερησίως σε 200ml νερό περίπου, κατά προτίμηση μεταξύ των γευμάτων. Οι αθλητές, κατά τις επιβαρυμένες περιόδους, μπορούν να λαμβάνουν μέχρι 2 φακελάκια ημερησίως (6g κρεατίνης) για όχι περισσότερο από 30 ημέρες και στη συνέχεια 1 φακελάκι ημερησίως. Κατά την περίοδο πρόσληψης του συμπληρώματος διατροφής με κρεατίνη είναι απαραίτητο να πίνετε πολύ νερό.

Μονοϋδρική κρεατίνη, διβασικό φωσφορικό κάλιο. Μέσο οξίνισης: Κιτρικό οξύ, Δεξτρόζη, Ανθρακικό ασβέστιο, Σακχαρόζη, Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ, Σταθεροποιητής: αιθυλοκυτταρίνη), Άρωμα, Μαλτοδεξτρίνη, L-αργινίνη, L-γλουταμικό οξύ, Ταυρίνη, L-Γλουταμίνη, Γλυκίνη, Γλυκονικός ψευδάργυρος, Άλφα-κετογλουταρικό οξύ, Αντισυσωματωτικό: Διοξείδιο του πυριτίου, Φυσική χρωστική: κουρκουμίνη, Άλφα-λιποϊκό οξύ, γλυκαντικές ουσίες: σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ.

 ΜΕΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 Ανά δόση
 (1
φακ 8g)

 %RDA
 
ανά δόση

 Κρεατίνη

    3000 mg 

 

 Βιταμίνη C

200 mg 

250% 

 Κάλιο

644 mg 

 32,2% 

 Ψευδάργυρος

6,25 mg 

 62,5 % 

 Ασβέστιο  

120 mg 

 15% 

 Ταυρίνη    

150 mg 

 

 Γλουταμινικό οξύ

150 mg 

 

 L-Αργινίνη

200 mg 

 

 Γλυκίνη

100 mg 

 

 Γλουταμίνη

100 mg 

 

Α-κετογλουταρικό οξύ

50 mg 

 

 Λιποϊκό οξύ

10 mg 

 

%RDA= ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης (RDA CE Direttiva 2008/100)

 

Προειδοποιήσεις: Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Το προϊόν διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αν δεν ανοιχτεί και αν συντηρηθεί κατάλληλα. Να μην υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν προορίζεται για ενήλικες που ασχολούνται με εξαιρετικά έντονη σωματική άσκηση. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή από παιδιά ή για παρατεταμένο χρονικό διάστημα χωρίς ιατρική συμβουλή.

 

Το προϊόν δεν περιέχει νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φόρτωση ...